skąd wziąć 6-osobowe auto na najbliższy weekend?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dato
    L&K
    • 2012
    • 1431

Zamieszczone przez kazik4x4
    Jest rozwiązanie, które będzie kosztować nie więcej niż 30-40zł, ale wymaga pewnych wyrzeczeń, a przede wszystkim jednego ochotnika.
    Spośród dwóch facetów którzy z Wami jadą trzeba wylosować (może też się zgłosić ochotnik) któremu da się od wypicia 0,7l i pójdzie spać w bagażniku.
    Akurat jak się dojedzie na miejsce to będzie trzeźwiał. Jak będzie miał skurcze to tez mały problem bo na weselu potańcuje i będzie po problemie.
    A z powrotem to do bagażnika zapakuje się najbardziej najebaną osobę, dołoży wódkę weselną, półmisek wędlin i jakoś w okolice Wawy dojedzie.
    Bardzo dobre - nie mam uwag

Komentarz

• Prezes52
      RS
      • 2012
      • 6427
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

bl, dobry i bardzo tani sposób sam czesto ogłaszam się i zabieram pasażerów polecam

Mariusz
      Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• dato
        L&K
        • 2012
        • 1431

Prezes - nawiązując do poprzedniej dyskusji - już wiem. To jest Twoja pielęgniarka ?

Komentarz

• Prezes52
          RS
          • 2012
          • 6427
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

dato, nie to moja osobista asytentka :szeroki_usmiech

Mariusz
          Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

Pracuję...